uFeel.me
Пъзелът на любовта
Автор: tanq_mezeva,  13 юли 2013 г. в 22:39 ч.
прочити: 529
Единствена ли съм? Не зная!
Мигът понякога боли.
Излиза вятър в тиха стая
и брули белите стени.

Въпроси сто се запечатват,
къде, кога, защо и как...
В една съдба, в мечта - омая,
разцъфва роза, с ален флаг.

В поле огромно червенее,
пламти сред сива суета.
Таванът ням над нас светлее.
Опиянен е. Красота.

Единствена ли съм!? Не зная!
Но в този миг. Да, тук. Сега.
Животът, тази  малка стая,
подрежда в пъзел... любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me