uFeel.me
Пъзел
Автор: geriii,  28 март 2011 г. в 22:43 ч.
прочити: 439
Търси ме сега - когато не съм близка,
търси ме във всяка следваща жена,
частици от мен във всяка намирай,
сглоби си пъзела на любовта.

Търси ме в плътта на непозната,
на идващата и отиваща си среща,
търси ме в косата в очите в ръцете,
но не откривай душата ми.

Търси ме в мрака от спомени чисти,
търси ме в деня от теб разпилян,
частици от мен посяти със времето,
сглобила пъзела вече разпилян.

търси ме във всяка идваща с времето,
сглобявай ме бавно,да не ме нараниш
колко и липсва от мене  кажи и,
калко оставих и сподели.

търси ме сега-вече тъй близка-
но... в пъзел...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me