uFeel.me
Пътят
Автор: beibi,  10 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 411
Безсилна съм,сама да вървя,
пътя си с теб искам да извървя.
И след края на нощта,
не бих желала да съм сама.

Пътят ни с рози ще засипя,
бодлите нежно ще отстраня.
Ароматът им ще нашепва,
хайде,хайде.........ела.

И щом слънцето изгрее
с първите лъчи,
пътя ще огрее,
път окъпан от мечти,
и на него ще сме Аз и Ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me