uFeel.me
*Пътят към сърцето*
Автор: mechtaq_za_teb,  9 септември 2008 г. в 09:18 ч.
прочити: 584
Казах ли ти, че от тебе някой ден ще се измъкна
и дори сърцето си на друг ще подаря?
Аз го срещнах. Той от тебе по-добър е!
Като чуваш тези думи, чувстваш ли вина?

Казах ли ти, няма вечно тебе да обичам?
И някой ден, че тези думи ще редя на друг!
И тогава колкото и силно да отричаш,
ще се молиш да се върна тук!

Казах ли ти, от играта победена няма да изляза!
Виждам, победеният сега си ти.
И частичка от отминалото няма да запазя,
за да видиш колко много ще те заболи!

Казах ли ти, мисълта за мен ще те преследва.
Мисълта, че друг целува моето лице !
Времето ти във сълзи ще се отмерва,
че не ще намериш път към моето сърце!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me