uFeel.me
Пътя ти ще осветявам!
Автор: miri,  28 март 2011 г. в 18:19 ч.
прочити: 491
Ръката ми гори
от допира със лед!
Докосни ме!
Ще те разтопя във свежа струя!
От теб ще сътворя
водопад -  планински, буен.
И ти ще имаш
мойта сила.
От водите ти ще оживяват.
А аз - очите си умила
пътя ти ще осветявам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me