uFeel.me
Пътувам
Автор: Irresistible,  21 април 2012 г. в 16:44 ч.
прочити: 221
Понякога усещам тъжен полъх,
той носи чувството от твоята любов,
отдавам му се, притаявам дъх,
потъвам във щастливо минало.
 
Пътувам между думи за обичане,
между безброй откраднати целувки,
между честност и себеотричанe... 
Аз ходя във забравени обувки.
 
Една минута. Стига толкова.
Разчетено е времето за щастие,
превъртам на живота ролката
и влизам в коловоз на битие.
 
Безумно тъжно, скучно, посивяло,
от нищото, което все се случва.
Изпращам спомена за тебе вяло,
примирена, че в сърцето все улучва.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me