uFeel.me
*Пътища*
Автор: l.hiena,  30 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 595

*

Сама съм - тук, където всичко

напомня твойте пролетни черти.

Тук даже въздуха на теб прилича

и стреля синьо - с твоите очи...

*

А твоят дъх... стенание след полъх,

обгръща до забрава моя ден.

Ръцете твои... нишки на топола,

протегнала две клончици след мен.

*

Гласа ти чувам... ехо сред пустиня,

тук словото със твоя глас ехти.

И уж свободна, някак съм... робиня

в покой привиден, в който ме държиш...

*

Дори да искам - как да се опазя,

въртя се в лутане едно и също...

Тук всички пътища еднакво блазнят

и който да поема - все се връщам!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me