uFeel.me
Патетично
Автор: voda,  13 юли 2011 г. в 21:33 ч.
прочити: 271
За теб изминах няколко небета,

обяздих всички земни ветрове.

За да намеря пътя към сърцето ти,

вървях –

години не, а векове.

 

Отроних две сълзи – като морета,

удавих твойте мъжки грехове.

Душата ти като звезда засвети,

за мен създаде нови светове...

 

Ако по път ни стигнат катаклизми,

или пък в нас вулкани се взривят,

ще се спасим в две влюбени прашинки.

От нищото

ще възродим света.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me