uFeel.me
Пътека
Автор: maslinka,  2 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 628
Не ме осъждай! Моята съдба
така поиска - в тебе да се влюбя.
А как се случи точно, не разбрах...
Уж имам те,а ето - все те губя.

Не те задържам! Можеш да си идеш.
Без много думи, обещания за срещи...
Пътека, по която днес ще минеш
и ще оставиш само спомени горещи.

Не искам клетви за щастливи мигове,
нито подслон за душата ми бездомна.
Една безумна страст ми стига,
такава, че навеки да я помня.

Не се залъгвам! Твоят път е друг,
но ако някога решиш да се отбиеш,
една пътека малка има тук,
по която можеш винаги да минеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me