uFeel.me
Пътечките
Автор: Laska,  18 октомври 2011 г. в 13:44 ч.
прочити: 453

върху дланите ми

пеперуди
пеят вълшебства и танцуват
следват пътечките топли
с пръсти които изрисува
по ръцете ми


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me