uFeel.me
Път за никъде
Автор: plami_6,  6 юли 2011 г. в 22:23 ч.
прочити: 200
Ти възкръсна, бушуваш в кошмарите...
Всички нишки раздираш на нищото.
Стъкваш спомени, сривайки старите.
Спретваш дом, недолюбен от никого.

Вие хала във вените пламенно.
Тъмна страст вледенява гърдите ми:
сътворява в сърцето ми каменно
път за никъде, щурнал се в дните ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me