uFeel.me
Път към вечността
Автор: BeH,  10 ноември 2008 г. в 15:03 ч.
прочити: 273
Път към вечността
Пламъчето бавно избледнява...
Празнотата ме изпълва
до полуда, не прощава.
Вече спря и да се съмва...
Денят превърна се в заблуда,
донесе мрака, сънищата взе...
Сам, във себе си изгубен,
пътя празен аз поех!
Живот безплътен не мога да живея,
искрящ с фалшива топлина!
В компания на сенки, душата да пилея
за късче слаба, бледа светлина...
В лабиринт от звуци търся тишина,
в земя на мъртви диря живите цветя...
Очите слепи отнеха реалността,
оставиха ме сам да търся вечността...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me