uFeel.me
Път към Рая
Автор: leidi,  17 януари 2013 г. в 17:28 ч.
прочити: 322

През очите ти влязох във Рая,
отворили широко врата
и объркана взех да се мая -
накъде да поема сега?

Зад гърба ми болка стаена
с тишината в гърдите тежи,
а ти - взрял се с очите засмени,
щедро разпръскваш искри.

Да поема ли смело ръцете
протегнати топло към мен -
започна да пита сърцето,
а аз се обърках съвсем.

Привлича ме топлият пламък
на твоите мъжки черти -
ще затворя очи, ще се сгуша,
сърцето не лъже, нали?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me