uFeel.me
Първата обич
Автор: tonia_borisova,  26 юли 2011 г. в 13:25 ч.
прочити: 254
Първата обич - рана куршумена:
в спомен зазидана болка!
Плаха целувка свети в албума,
парят писмата... и колко
хиляди дребни неща възкресяват:
жадни за огънче нощи,
полъх от ласка, глас незабравен...
Боже, обичам го още!
1972г.,  В. Търново
Из книгата \"Възлопис\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me