uFeel.me
Първата ни среща
Автор: poli_,  8 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 470
Аз още помня първата ни среща,
естествено - тя бе тъй гореща.
Луната грееше в небесата,
а огънят пламтеше в сърцата.
Разменяхме си нежни думи, ласки
и целувки тъй прекрасни...
Помня дните ни незабравими
и споделям ги във тези рими.
Тогава аз отричах,
но помни, че много те обичах
и не мога да забравя,
дори нашата раздяла!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me