uFeel.me
Първа истинска любов
Автор: AZ_F,  10 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 464
1. Един случаен ден, една случайна среща
за миг сърцата ни събра!Погледнахме се
внезапно и по пътя труден тутакси поехме!
Заклехме се, че ще дойде ден и ще бадем само аз
и ти истински щастливи!Повярвах в теб и те обикнах
безумно,а ти напук сърцето ми разби!
2. Нали клетва даде ми тогава,че ще дойде ден
и аз ще сам до теб истински щастлива?
Закле ми се, че сърцето ми вечно ще тупти, че ръцете
ни ще галят само двама,а я виж друго време май дойде?
3. Сега отново си с нея!
Сега и аз съм вече с друг и усмивките, прегръдките,
сърцето ми са негови!
Защо така жестоко ме болеше, а днес не ме боли?
Защо безумно те обичах, а днес не те обичам,
както бе преди?
Само как ме промени!
4. Искаш заедно да сме отново молиш ме през сълзи ти,
но как кажи ми всичко да забравя,как кажи ми други
хора аз да нараня?
5. Бади щастлив, живота сам си разби и избра пътя да е твои!
И аз поех по други пътища с огромна болка на сърце,
но никои не ми дава право щастието си да градя върху
нещастието на др. хора!
Обичах те и помни, че ПЪРВА ИСТИНСКА ЛЮБОВ няма забрава
и вечно спомена в мене ще гори!!!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me