uFeel.me
Парченца вехто огледало
Автор: Valens,  5 август 2012 г. в 11:03 ч.
прочити: 273

Със сребърни звезди ли е посипан

или с посоки, пътят към града.

Последна нота саксофон изхлипа,

без грях виновен, после замълча.

 

А аз допуснах плътните завеси

в очите си невиждащо-червени.

Балон изгубен вятърът отнесе,

но пъстър полъх си остана в мене.

 

Очакват ме поредните кофражи

на небостъргача, който си отглеждам.

Аз себе си не сменям във пейзажа.

Не пускам края на кълбото прежда.

 

Със сребърни звезди ли е посипан

или с парченца вехто огледало...

Така не литнах. Само се оплитам.

А там, зад булото, градът бе в бяло.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me