uFeel.me
Панделка на любовта
Автор: toni_bliznaci,  21 ноември 2010 г. в 21:05 ч.
прочити: 347
Срещайки се очи в очи, потъваме дълбоко в своите погледи. Изгаряме до край в техните игриви пламъци и засияват нашите лица като слънца от това, че имаме се тук, сега...за вечността.

Ще бъдем с теб Завинаги, защото принцеса съм сега, а принц си ти. И щедрата съдба ни подари светлина, която пътя ни да озари и панделка на любовта, която красиво да обгърне нашите сърца.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me