uFeel.me
Пак ще бъдем двама
Автор: Richard,  20 октомври 2009 г. в 23:36 ч.
прочити: 232
Минутите без мен броиш
Да те оставя дълго няма
Сама в дъждовен ден стоиш
Ще дойда… пак ще бъдем двама

Да питам няма чакаш ли ме
Или не… преценката е моя
Ще бъда с теб за миг поне
… Копнея за усмивка твоя

И сякаш унес лек, спокоен
Понесе ме на своите криле
Избавил ме от сън усоен
Запрати ме във твоите нозе

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me