uFeel.me
Пак ще бъдем двама
Автор: mol4o,  17 юли 2011 г. в 22:34 ч.
прочити: 257

Сълзи от очите ми се стичат,

сълзи, породени от раздяла.

И пак сънищата ми към теб ще тичат,

любими, докато отново с теб не бъдем двама.

Сърцето, стяга болка голяма,

а километри ни делят,

но ще дойде мига в който с теб ще бъдем двама!

Сега върви, но не забравяй,

момичето със зелените очи,

то ще чака тебе, запомни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me