uFeel.me
Пак ще бъда...
Автор: Belieber,  21 юли 2011 г. в 23:17 ч.
прочити: 208
Пак ще бъда, 
каквато бях преди, 
пак ще се смея от сърце, 
пак ще пускам смешки и шеги...!

С болката ще се справя, 
и ще те забравя!
Ще бъда по-силна
и от преди!!!
Благодаря за болка, 
тя ме направи по-силна
и от преди!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me