uFeel.me
Пак обичам те
Автор: cristal872,  19 юли 2011 г. в 00:43 ч.
прочити: 147

Всеки ден си казвам, ще намеря друг,

по-добър от теб. За миг си вярвам,

но внезапно осъзнавам аз, че няма как да стане.

Ти си моят идол, дори и с недостатъците

ти пак обичам те! За нищо на света не бих те заменила,

ти си най-скъпото ми!

Всичко давам за да се върнеш пак при мен,

душата си, живота си,

сърцето си бих дала, но то отдавна не е мое,

откакто те видях то при теб остана!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me