uFeel.me
Пак ме попитай...
Автор: Ивайло Яков,  7 юни 2010 г. в 22:06 ч.
прочити: 888
Сякаш сняг разтопен от солта
чезнат в сънища бели сълзите.
Като жива е там Любовта!

Да си тръгнеш ли
пак ме попитай...

Ти до мен. Аз до Тебе ли бях...
По-далечна от лъч на звездите,
тиха жалба, молитва и грях.

Да си тръгнеш ли
пак ме попитай...

Стъпвам тихо и нямам следа.
Пътеки в нощта се преплитат...
И те чакам, аз чакам в съня.

Да си тръгнеш ли
пак ме попитай...

24.12.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me