uFeel.me
Паднал ангел
Автор: rosaura,  9 февруари 2009 г. в 14:35 ч.
прочити: 276
От днес за теб душата ми затворена врата е,
с мръсните си пръсти даже да почукваш не посмявай,
злокобно ще ти се изсмея - колко жалък си,
по този начин вярата ми да предаваш!
За мене беше ангел, светлина от рая
в оковите на сивия ми дом,
но днес ти падна от пиедестала
и разруши дори основите на моя храм.
Проклинам те - дано обичаш друга
и огън да гори сърцето ти продажно..
Но всъщност - искам да обичаш мен
и да ме молиш да се върна пак обратно.
И в този миг да разбереш
какво за мене бил си и какво сега си -
а именно едно голямо НИЩО....
Недей да молиш - любовта ми вече е убита,
недей с въпроси пак сърцето ми разнищва.
Ти моят паднал ангел си от днес,
и точно днес започва моята отплата -
да те накарам да платиш за мойта болка
с любовта си!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me