uFeel.me
Паднал ангел
Автор: Кристо,  5 февруари 2009 г. в 02:47 ч.
прочити: 207

Аз бях роден и отгледан от Светлината,
бях получил божествено докосване и красота.
И нищо не можеше да нарани душата,
дори острите саби на порочността.

Аз бях изкушен един път от чудото,
не повярвах, че то би се случило на мен.
Най-сладкото, най-тъмното, дори най-лудото,
то промени смисъла на живота ми обикновен.

Аз бях се предал на това странно настроение,
виждах своя свят изцяло покорен.
Сякаш разумът ми беше отишъл на заточение,
и всичко се промени за пред мен.

Аз бях сгрешил, това което предполагах
и всичко всъщност, оказа се порок.
Може би без страх се на това подлагах,
доказвайки на себе си да бъда бог.

Да, аз бях за доста време влюбен,
и как достигнах дъното - не разбрах.
Моя весел живот тогава бе загубен
и престанах да бъда, всичко, което бях.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me