uFeel.me
Падащи звезди...
Автор: Rozovichka,  5 февруари 2009 г. в 21:27 ч.
прочити: 268

Една мечта... още несбъдната...
Търси пътя... към своя живот.
Нейният час да удари тя... чака
Звезда пада... пожелах си любов
 
Такава, която не съм срещала...
Различна... топла... и истинска
Никога до сега... не съм я имала,
а сърцето толкова иска да я опита...
 
Нека бъде моя... за миг... или два
Искам да вкуся... сладкия и вкус...
А когато започне тя да горчи,
Знам няма да прояви... милост...
 
Но какво е болката, която в мене гори
Пред всички онези мигове хубави...
Знам няма да ме чуе, когато крещя... ОСТАНИ,
но аз гледам небето и моля се...
нека падат звезди...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me