uFeel.me
ПРОЗРАЧНА СЪМ
Автор: de_bra,  28 юли 2008 г. в 16:05 ч.
прочити: 572

Прозрачна съм -
душата ми и цялата ми същност.
Прозирам с мислите си
тук, навсякъде.
И казвайки, че те обичам - не говоря,
но ти ме чуй,
защото думите са птици и отлитат,
а аз ще съм прозрачна
винаги...

2006
Д.Б.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me