uFeel.me
ПРОТЕГНИ СИ РЪЦЕТЕ
Автор: blaskov,  14 януари 2013 г. в 20:34 ч.
прочити: 343
И преди, и сега
             аз те любя така
както ти не успя
                         и за миг.
Не че аз съм велик,
         но съм искрен до край.
Тази любов опознай.


И сложи на статив,
            неугледен и сив,
тази любов да звучи.
Не навеждай очи,
      открехни свойта страст,
да останем сами
                          ти и аз.


И когато накрая
           хванем пътя за рая,
по-малко ще ни боли.
Нека обич блести
         като пролетно цвете...
Протегни си, любима,
                               ръцете.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me