uFeel.me
ПРОСТИ МИ
Автор: beb69,  12 март 2009 г. в 01:36 ч.
прочити: 796
Прости ми, че безумно те обичах,
че повярвах в твойте святи добрини -
тогава с обич името ти сричах
и мечтаех за дълбоки старини.

Прости ми за пропуснатите срещи,
за неподарените от мен цветя,
за всичко в спомените ти горещи,
което лъха, безбрежна самота.

Прости ми, мила, всички мои грешки,
в които пътят към тебе все върви -
така ще знам, че в спомените тежки,
твоят пулс за мен ще тупка и кърви.

Прости ми, че повярвах на очите,
за които дълго страдах и копнях -
тогава с нежност милвах ти косите
и с любовта ти в тъмното горях.

Прости ми, че всеки вопъл в тебе вричах,
че вплитах те във топлите ми рими,
тогава аз все още те обичах,
но вече не, и моля те, прости ми...


От "Вятърът"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me