uFeel.me
ПРОЩАЛНО
Автор: blackmirror,  8 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 683
Държиш във джоба, лявата ръка,

Сърцето ти - готово да се пръсне

И клетвата? И тя ли е лъжа

Щом криеше венчалния си пръстен...



Погледахме се! Бях от плът и кръв,

Отново сам, отново закъснял

И зная, че ме помнеше такъв -

Изглеждащ млад, а всъшност остарял.



Дори когато бях далеч от теб,

Аз винаги съм чувствал, че си с мене,

А днес дели ни пръстенът и Бог,

И никога не спиращото време.



Мълчахме само. Паднаха сълзи

Ни клетвата, ни празните ни думи,

Ни вятър в изморените коси

Не би възвърнал всичко по между ни...



Остана в джоба, лявата ръка.

Треперят нецелунатите пръсти,

Които бих целунал на мига,  

Ако не бе венчалния ти пръстен!











    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me