uFeel.me
ПРОШЕПНАТО
Автор: diva,  7 май 2013 г. в 08:04 ч.
прочити: 394
diva и В.Борджиев


Ако на Белия Свят те нямаше... 


Щеше нереално Отвъд да блестиш. 
Сред звезден порой - самотна Звезда. 
Притихнала във благославяща китка чемшир. 
Мъничка капчица Светена Вода. 

Ако на Белия Свят те нямаше... 

Бих те сътворил от Цветовете на Хаоса. 
А не от реброто си... Греховното. 
И заедно полетели към Залеза. 
Щяхме да свием нейде Гнездото си. 

Ако на Белия Свят те нямаше...

Ако ме няма на Белия Свят – измисли ме.
Подари ми на Ангел криле.
И ще ти стана вятър в платната.
Мощен тътен на бурно море.

Ето ме! Аз съществувам.
И идвам реална при теб.
Долепила в гърдите ти гръд ще се сгуша.
Цяла вечност ще остана така -
като птиче в топло гнездо заслушано...
В шепота влюбен на свойто сърце.

А ти в прегръдката силна пази ме.
Че съм лесно ранима... 

И ме обичай.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me