uFeel.me
ПРОСЪСКВАНЕ
Автор: Vetero,  26 юли 2011 г. в 13:22 ч.
прочити: 295

Захвърлил с гняв ключето на надеждата,

над Чувствата положих черен креп.

Измина век откак не съм те виждал,

а още…

Още се сбогувам с теб…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me