uFeel.me
ПРОПУСНАТА СРЕЩА
Автор: l.hiena,  5 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 306

Балканът замръкна.

Заспаха рояци,

заспаха треви и градини.

Заспаха и всички немирни хлапаци...

над къщите свирят кумини.

Студен е Балканът.

Скрито в сумрака

облечено в студ и мъгли,

тъжно момиче момчето си чака,

но то закъснява,уви!

Плачещи клони на бяла бреза

прикриват снагата й цяла.

Стопява се тихо горчива сълза

по тази любов закъсняла.

Свиреп е Балканът.

В ушите бучи

пак тишината зловеща.

Балканът тъгува.В душата горчи

поредна ПРОПУСНАТА СРЕЩА!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me