uFeel.me
ПРОПУСНАХМЕ ВРЕМЕТО
Автор: aza_9,  26 юли 2011 г. в 16:46 ч.
прочити: 204
ДУШАТА МИ- БЛЕЩУКАЩА  ЗВЕЗДА
БЛЕДНЕЕ СРЕД НЕБЕСНИТЕ ДАНТЕЛИ
КЪМ НЕЯ ПРОТЯГАШ ТРЕПЕТНО РЪКА
   СЪБИРАШ СПОМЕНИТЕ ОЦЕЛЕЛИ...

НО ВЕЧЕ ЖИВОТА МИ Е КАТО СВЕЩ
ПРИМИГВАЩА ТЪЖНО ВЪВ МРАКА
ОТ НАШЕТО МИНАЛО СПОМЕН ГОРЕЩ
   ОСТАНАЛ Е, А ТИ ВСЕ ОЧАКВАШ...

ПРОПУСНАХМЕ НИЙ ВРЕМЕТО КОГАТО
ЛЮБИМИЯТ БЕ ЕДИНСТВЕН И НЕЗАМЕНИМ
СЕГА ТИ БЪРЗАШ СЪС СЛОВА В \"СТАКАТО\"
   ДА ТЪРСИШ ЛЮБОВ, НО КЪСНО Е УВИ...

НЕ СЪМ ГОТОВА НАД ДУМИТЕ ТИ ДА ПЛАЧА
И ТРЕПЕТНО ДА ЧАКАМ С ТЯХ ДА МЕ СПРЕШ
НО БЯХ ГОТОВА ПЛАНИНИ ДА ПРЕКРАЧА
ЗА ДА СЪНУВАМ ЛЮБОВ В ТВОЕТО НЕБЕ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me