uFeel.me
ПРОНИЗВАЩО СТРАСТНО МЕ ГЛЕДАШ
Автор: yuliya2006,  10 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 612

Пронизващо страстно ме гледаш,
аз танцувам, танцувам сега.
Опиянена от погледа ти сластен,
аз танцувам, танцувам, ти ела.

Пронизващо страстно ме гледаш,
аз магия съм, с ръце рисувам.
Полет на птица, сластна любов,
над суетата, горе танцувам.

Пронизващо страстно ме гледаш
и танцувам в твойта душа.
Отнесох я, тя с мен сля се,
горе, горе, о, небеса.

Пронизващо страстно ме гледаш,
танцувам и съм твоя сега.
Света прелива в синьо, синьо,
сливам се с тази синева.

26.01.2008

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me