uFeel.me
ПРОНИКНОВЕНО
Автор: CHAR,  17 март 2009 г. в 15:07 ч.
прочити: 525




Слънчево момиче,

не ги насълзявай...

тези звездици,

да, точно тях...

над нослето ти сладко,

да, точно...

това са... очите!

Потопи тез искрици

в мойте въглени черни,

остави се на пламъка

носещ поглед безбрежен.

Той трепти, не изгаря

нарича се Нежност.

Ах, как любя очите ти!

Всеки миг те мълвят,

че си моята Вечност!






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me