uFeel.me
ПРОЛЕТНО
Автор: Lidis,  21 март 2011 г. в 20:38 ч.
прочити: 209
Усети ли ме в светлината, 
проникнала през кожата на времето,
достигнала до теб с любов позната
и  дала лекота да смачкаш бремето?
Позна  ли ме в Луната нежна,
към теб протегнала ръка?
Видя ли белотата снежна
на женската ми бисерната снага?
И в песента на птици, чу ли  ми гласа?
За теб съм тук- дойдох със Пролетта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me