uFeel.me
ПРОЛЕТНИ СНЕЖИНКИ
Автор: avin,  21 март 2011 г. в 19:42 ч.
прочити: 262

С поглед влюбен
звездите паля,
с парещи устни
коси ти галя.
Няма ги вече
снежинките зимни,
с цветята пролетни,
поднасям ти
чувства влюбени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me