uFeel.me
ПРОЛЕТНА
Автор: idan,  22 март 2011 г. в 19:46 ч.
прочити: 225

Колесница - облаци оловни,
теглена от буйни вихрогони,
раздира свода мразовит,
заблестява диска златоструен,
възкръсва свят витален.

Бълбукат поточета игриви,
крехки тревички се надигат,
разцъфват иглики, минзухари,
лудуват разлистени върхари,
небето и земята се целуват.

Ключ не може да те спре.
Да закъснееш - случва се.
Но все по-хубава идваш,
на любов ухаеш,
началото ново раждаш.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me