uFeel.me
ПРОЛЕТНА МЕЛОДИЯ
Автор: Pobeditel,  23 март 2011 г. в 17:14 ч.
прочити: 343
Ти си музика, светлина и топлина,
чудесна и завинаги моя любима.
Запазихме неповторимото чувство
през дългите дни на студената зима.

Сега животът навън процъфтява,
слънчевите лъчи докосват цветята,
въздухът е наситен с пролетна магия,
енергийни импулси изпълват душата.

Искам да ти кажа прекрасните думи,
които пазя в сърцето си само за теб,
обичам те, обичам те и знай, че за нас
безброй щастливи мигове чакат ред.

И ако някой спори има ли вечност,
тази мелодия дава отговор готов.
Тя е композирана с ритмичния пулс
на нашата ярка и неугасваща любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me