uFeel.me
ПРОЛЕТНА МАГИЯ
Автор: Lidis,  9 април 2011 г. в 00:57 ч.
прочити: 207


В страстен пролетен ден,
дъхащ на северен бор и смола
влюбен, светъл и запленен
облак  ми прошепна слова.

Шамански думи на елен
казвани на  кошута жена
в иглу на шаман обсебен
под транса на любовта.

Надвеси се нежно над мен
приласка ме с любовна игра
огледа се в очите ми озарен
и видя жадуваната душа.

Облак бял за мен сътворен
ме омагьоса през пролетта
от чувства и обич зален
себе си даде и любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me