uFeel.me
ПРОЛЕТЕН РАЙ
Автор: Lidis,  26 март 2011 г. в 12:10 ч.
прочити: 203
В  рая на моята пролет,
пазя още място за теб.
Търся те с цветен полет
из  красивата степ.

От гората  те викам,
махам ти със цветя.
кича с бяла иглика
за теб мисълта.

От тревите ти правя
меки любовни гнезда,
пролетта с тебе славя
единствен, мой на света.

Птиците сладко ми пеят,
с гласа най-сладък за мен.
трепкат листа да се слеят,
в  раят  за нас съграден .

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me