uFeel.me
ПРОЛЕТЕН БЪДИ
Автор: aza_9,  29 април 2013 г. в 06:57 ч.
прочити: 242


Приличаш 
на дъждовна есен,
обвит в мъгли
и облаци безброй...
Аз, пролетна дойдох,
до теб съм...
Пролетен бъди,
люби ме ти, порой...


aza_9
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me