uFeel.me
ПРОЛЕТ
Автор: idan,  21 март 2011 г. в 16:55 ч.
прочити: 272

Песен да запея
   песен романтична,  
   на любимата да пея,  
   тя е мила, магнетична,  
   чувства с ноти да излея!
Радост блика, 
   на прозореца чука,  
   пролетта е вече тука! 
Отвори очи, глава вдигни, 
   пролетта срещни! 
Любородна, животворна  
  нежности и страсти, 
  на люляк тя ухае  
  и целувки сластни! 
Ечи от тишина,  
  звучи в белота,  
  мълчи красиво в нощта! 
Този ден е тъй прекрасен!  
всеки ден с теб е пролет,
  всяка пролет с теб е песен, 
  всяка песен с теб е миг чудесен!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me