uFeel.me
ПРОХОЖДАНЕ
Автор: yuliya2006,  14 февруари 2013 г. в 21:19 ч.
прочити: 161

Просто се отпусни и общувай с мен,

не е трудно, хайде опитай.

Стъпка напред смело,

аз съм до теб, вярвай.

 

 

Просто се отпусни и общувай с мен,

пусни душата си да ме види.

Аз ти казвам - Здравей Джу!

а ти отговаряш, че съм прекрасен.

 

 

Просто се отпусни и общувай с мен,

страха забрави, зарови го

Просто едно мило приятелство,

- Маестро, музика... започваме .

 

 
 
 
 
Джулия Бел 10 февруари в 13:42

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me