uFeel.me
ПРОДАДЕНИ МЕЧТИ
Автор: @driana,  21 април 2009 г. в 01:02 ч.
прочити: 411

Тръгваш ли?

                        Денят ми опустя,

като забравено гнездо през зима.

Не ме превръщай в плачеща върба,

превила гръб, за обич, просякиня.

 

Тръгваш си...

                     Навети преспи сняг

затрупаха живота в стъпките.

Лед сковава зъзнещия мрак...

Не виждам път!

                   Избродихме посоките!

 

Тръгвай! Сам...

                       Закърпих ти криле,

явно пристрастен си към простори.

Болях, протягайки към теб ръце...

Ослепявях, търсейки те с поглед...

 

Тръгваш...

                       Но за миг поспри!

Несбъднати минути само губим...

(Нима за грях – продават се мечти!?)

Пред път да помълчим...

                                      И да се любим...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me