uFeel.me
ПРОБУДЕНА
Автор: liviq-Zdravka,  29 януари 2009 г. в 10:56 ч.
прочити: 183

Как така отключи сърцето ми

и прекрачи оттатък прага.

С цвят облада празнотата ми

и нарисува за мене небе.

 

С късче от своя дух ме докосна.

Леко, ефирно над мен прелетя.

Напръска с ухание моите устни

и с обич най-чудна ме завладя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me