uFeel.me
ПРИЗНАНИЕ
Автор: fenix,  28 юли 2011 г. в 20:38 ч.
прочити: 601
Не съм достатъчно добра за теб...
все нервна съм... такава избухлива!
Кой би поискал този тип човек...
и би си сложил трън в петата жива?

Не съм такава! Всъщност съм добра,
но се страхувам да не те загубя...
Изпитвам нужда с теб да съм сега!
Не искам мястото ми да заеме друга!

Обичам те!... Ревнувам те!... Греша!
Притискам те... защо и аз не зная.
Макар да знам, че трябва свобода,
обратното... като глупачка, правя...

Не съм за теб достатъчно добра...
а може би съм просто... по-ранима...
Във всяка връзка влагам и душа,
не знам да любя аз на половина...

Прости... и приеми, че съм такава!
Във мене се редуват... ад...и рай!
Обичам ли... сърцето се отдавам,
Не го подвеждай - то е крехко знай!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me