uFeel.me
ПРИТЕЖАНИЕ
Автор: kalatea,  18 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 573
Разчерта ли ме? Имам ли граници?
Коловоз - като речно корито.
В сухотата ми няма оазиси.
Плътността ми до хрип е изпита.

Построи ли ме? Остро пробождане.
Като камъче, скрито в обувката.
Аз не вярвам в дъждовни прогнози.
Нямам корени, нямам пролуки.

Присвои ли ме? Сънно владение.
Събуди се, след миг ще изчезна.
Аз съм ток по разклона на вените.
Измини ме - пред теб ще съм бездна.

Закови с чук и гвоздей Безкрайното.
Изпрати си го в плик - да се върне.
Размножи без клеймо адресатите...

... Ще ме имаш. Когато си тръгна.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me