uFeel.me
ПРИСЪСТВИЕ
Автор: DILI_ANA,  30 май 2011 г. в 22:59 ч.
прочити: 134
Появи се ненадейно,
сякаш като из тъма,
слънцето отново блесна -
стопли ледена душа.

С тихи стъпки ти навлезе
трайно в моята съдба,
къс по къс разби сърцето,
взе ми всичко на света.

Казваш пак, че ме обичаш...
Истина ли е това?
Дали пак не се надсмиваш
над ранената душа?

Диляна Пенчева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me